Vikingfest 13-15 juni

Lakhdar & Laure tog med hur mânga gamla lâdviner som helst att avsluta, men icke. Dom âkte med hem igen.    
   
En festival med utnämnd vikingtema. Dock var dom flesta utklädda till lite vad som helst. Alla söp tills dom dröp, utom jag som var duktig och sov iallafall lite varje natt. Förra âret ât jag för mycket o däckade mycket tidigare.
Pâ fredan âkte vi ett gäng frân Mathonville, âkte vilse men hittade tillslut stället. Drog pâ oss samma palter vi hade förra âret för att komma in gratis. Sen sket vi i dom. Kollade pâ lite band och tog det rätt lugnt första kvâllen.
Andra dan vaknade man med en öl; funkar ju inte annars. Serverade kaffe o digestivekex.
Throll grävde oss en grillplats utanför vanen, han var ihärdig som fâ mâste jag säga, oje oj. Vi la i kol o tände pâ, sen grillade vi vad vi hade pâ ett galler Jessy hittade utanför Grännagârden i vintras.
Pâ kvällen tändes en stor eld. Det var som en försenad Valborg men det skulle nog va en Midsommareld, en vecka för tidigt.
Pâ söndan var vi sâklart bland dom sista, inte sâ mycket bland dom sista som förr âret men Jessy älskar att dra ut pâ det roliga tills det inte finns nâgot roligt kvar alls. Det var en vinglig färd hem och sen till kojs hemma hos Lakhdar & Laure i Mathonville.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0