Vilket väder

       
Vilket väder det var ett par dar. Men vilken rengbâge som dök upp pâ himlen, den var enorm! Och dubbel. Théos Nintendo DS hägrade vid denna tidpunkt när man är fast i en lägenhet, Mario Kart. Jag var bättre än nânsin.


        
Trots regn o helvete âkte vi ut i skogen med Throll, hans bror Turk och Artos, en kohund. Vi âkte med Dom. Väl där var det uppehâll sâ vi började promenera lite raskt. 10 minuter senare öser det ner igen! Tog skydd under ett träd med det hjälpte la sâdär dâ va. Sen var det okej och strapatsen fortgick. Hundarna sprang omkring helt fria och det var ingen ute p.g.a det dâliga vädret. Man kan annars inte gâ nânstans utan att möta nân. Grottan hittade vi för 2 âr sen nâr vi tog Théo pâ en liten promenad. Dâ hittade vi även en bränd bil lite längre bort, det bränns mycket bilar i Frankrike.
Det var friskt i luften, skönt att andas igen efter en lâng tid med mycket tung luft.
När vi kom tillbaka till Jessys föräldrars lägenhet var Jessys morbror där, hans fru och unge. Dom hade vart o kollat pâ skeppen, och gâtt ombord! Det vill jag ju med! Men ingen hade sagt att man fick. Inte utan att betala en massa, för det var ju gratis t.o.m! Ja ja, fâr vänta fyra âr tills nästa Armada. Sâ är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0